tiistai 11. lokakuuta 2016

Blogin bannereita

Moi! Tänään vuorossa hieman erilainen postaus. Tänään nimittäin ajattelin näyttää ainakin suurimman osan blogissa nähdyistä bamnnereista. Vanhimmat hävettävät, mutta uusimmat alkavat olla jo oikeasti ihan kivojakin.

Blogi eli pitkään ilman banneria. Sitten päätin yrittää bannereiden tekoa. Latasinkin gimpin ja alkuun tulos ei ollut ihan mikään hienoin mahdollinen.
Niin... Mulla taisi olla joku pakkomielle tunkea tekstiä banneriin?? Kuten huomaa, en myöskään ollut vielä kauhean hyvä käyttämään gimpiä. :D Oh the times...
Tällä taidettiin mennäkin sitten ilmeisen pitkään. Nimittäin seuraava banneri joka minulla on missään säilössä tuntuu aika uudelta. (?) Seuraavakin banneri oli täällä todella pitkään.

 Tästä bannerista pidinkin aika paljon. Alkoi jo tämä näyttämään ihan järkevältä. Ja sanottakoon, että en ihan unissani ole kehittynyt. Olen tehnyt aika paljon bannereita muuallekin (mm. kirjablogiini ja keppihevosblogiini) . Tästä bannerista pidin lähinnä varmaan sen takia, että pidän tuosta kuvasta. Lisäksi tässä vaiheessa blogin nimi muuttui (ja tällä nimellä varmaan mennään aika pitkään vielä).
Tämän ja tätä seuraavan bannerin tein eri ohjelmalla. Minulla ei ollut tietokonetta eikä siten myöskään gimpiä käytössä.
Tässä bannerissa olen selkeästi vain halunnut tehdä tekstin ja jättää sen siihen. Yleisestikin tykkään yksinkertaisista ulkoasuista ja bannereista. Tämä banneri oli käytössä kuitenkin aika lyhyen aikaa.

Tämä banneri oli sitten aika pitkään käytössä hiukan erilainen sivun asettelu seuranaan. Tämä on jo sitten vähän oudompi. Juossut selkeesti mielikuvitus, on kyllä niin "artsy" banneri :D. Tarkennus tarkoituksella ihan muualla kuin mallissa ja sitten se missä tarkennus on niin mustavalkoiseksi. Samalla on hyvä jättää tarkentamaton alue värilliseksi. No tästä bannerista kyllä tykkäsinkin, mutta liian kauan sitä tuijotettuani kyllästyin. :D
Tämä banneri on nähty kokonaisuudessaan vain mobiililla katsoessa. Bannerista tykkään järkyttävästi, mutta ei suostunut blogissa kokonaisena näkymään, joten oli pakko vaihtaa.

Ja sitten päästään tämän hetkiseen. Tässä tykkään yksinkertaisuudesta ja siitä, että pitkästä aikaa oikeasti laitoin blogin osoitteen mukaan banneriin. Ja tietenkin nuo söpöt porsaat ovat vain plussaa... ;)
Tämä saa varmaan olla täällä vähän aikaa. Jouluksi voisi sitten yrittää tehdä jonkun erikoisemman teeman tänne blogiin. Kuitenkin aika pitkälti käytän vain samoja mustaa ja harmaata bannerissa ja en sitten oikein muuta muuta blogin ulkoasussa. Olisi ehkä korkea aika oikeasti tehdä tänne massiivisempia muutoksia.

Siinä oli tämä postaus! Mitä tykkäsitte?

2 kommenttia:

 1. Olet kyllä paras Schleich bloggaaja! Tykkään Schleicheistä, mutta Schleich blogeissa yleensä kerrotaan tallin kuulumisia, joten ne eivät kiinnosta minua niin paljon. Mutta, sinä kirjoitat mielenkiintoisesti ja kirjoitat myös keräilystä ja mallien hoidosta. Ne kiinnostavat enemmän kuin tallin kuulumiset! Kiitos että herätit tämän blogin taas henkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kittos! Siis tää kommentti teki musta niin iloisen :)
   Ihana kuulla, että tykkäät! Yritän saada tässä kuussa vielä jotain tekstiä aikaan (kun mulla tosiaan on aivan järkyttävän kiireinen kuukausi koulussa...) :)

   Kave

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...