lauantai 31. joulukuuta 2016

kaksituhattaseitsemäntoista saapuu rymisten

Ohhoh... 2016 on reilu 2 tunnin päästä ohi. Tämä vuosi on mennyt järkyttävän nopeasti ja on ollut ainakin minulle todella hyvä vuosi. Toivotaan, että seuraavasta vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä tai parempi! :)
"Vuoden tavoitteet" tyyppiset postaukset ovat hyvin suosittuja esimerkiksi koirablogeissa ja ajattelin jonkunlaista vastaavaa tehdä. Kootaan siis vuosi 2016 kasaan ja alustetaan vuosi 2017!

Miten vuosi on kulunut?

Tämä vuosi on ollut jälleen epäaktiivisempaa kuin olisin halunnut. Onneksi näin loppuvuodesta olen alkanut taas aktivoitumaan ja voi, että toivon tämän kantavan! Vuoden aikana kokoelmani ei ole kamalasti kasvanut. Kokoelmaan tuli yksi breyer ja kymmenisen schleichiä lisää. Määränä aika hyvä ja ei mulla oliskaan tilaa suuremmalle kasvulle. :D
Tänä vuonna olen löytänyt järkyttävän suuren rakkauden schleichin varsoihin, ja niitä tullaan täällä blogissakin näkemään liiaksikin asti.
Tästä voikin päätellä, että vuosi on ollut kovin epäaktiivinen, eipä ole paljon kerrottavaa.
Täytekuva

Mitä odotan ensivuodelta?

Ensivuodelle asetan itselleni seuraavanlaisia tavoitteita pienoismalliharrastuksen saralle:

 • Blogiin 52 postausta- eli yksi joka viikolle
 • Hankkia kokoelmaan niitä malleja joiden hankintaa olen suunnitellut kerta toisensa jälkeen, mutta joihin en koskaan ole silti päätynyt
 • Ottaa blogiin uusia kuvia eikä vain käyttää vanhoja jo blogissa nähtyjä (miksi mä syyllistyn tähän vaikka rakastankin valokuvausta??)
 • Esitellä kokoelmaa (!!), näyttää malleja joita ei täällä ole nähty ja muutenkin antaa kattava kuva siitä mistä mun kokoelma koostuu
 •  Ottaa ainakin kerran realistisia kuvia
 • Yrittää löytää lisää suomalaisia pienoismalliharrastajia
 • Tutustua muidenkin merkkien heposiin eli muihin kuin vain schleichin ja breyerin

Siinä on listani. Se ei ole pitkä, mutta pelottaa vähän nytkin, että kuinka minä tulen onnistumaan. En halunnut laittaa listaan semmoisia asioita joita teen aina vaan yritän vähän haastaakin itseäni.

Onko teillä tavoitteita uudelle vuodelle?

6 kommenttia:

 1. Hyvä postausidea! Minulla ei ole oikeastaan mitään tavoitteita, en ainakaan ole vielä miettinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mäkin keksin nää tavoitteet ehkä myös inspiroidakseni itseäni :D

   Poista
 2. Mä lukisin mielelläni kokoelmaesittelyjä(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tulossa! Ainakin ajattelin nautakokoelmastani (raakastan lehmiä!!!) ja sitten voisin oikeasti esitellä kaikki breyerini (niitäkin tosin vain neljä traditionalea ja kotiin matkaamassa viisi stablematea), lisäksi voisin esitellä "pareja" (esim. tennesseenwalker orit). Näin nyt ainakin nuo suunnitelmissa :)

   Poista
  2. Kuulostaa kivalta(:
   Breyereihin olisi tosi kiva päästä tutustumaan, mulla ei ole niitä yhtään ainakaan toistaiseksi. Olisi kiva myös nähdä kuva jossa traditionale ja stablemate vierekkäin(;

   Poista
  3. Joo, jotain kokovertailua näiden välillä vois olla mukavaa toteuttaa.
   Breyereihin suosittelen ehdottomasti tutustumaan (ja ovat kyllä hintansa arvoisia, että siitä vaan tilaamaan. lahjakas toimittaa parissa päivässä ;)). Kivaa breyereissä on vielä sekin, että niitä tehdasmalleja pystyy oikeasti congaamaan!

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...