perjantai 8. helmikuuta 2019

Formosus Ningor

Heips, teimme Afuzen kanssa traden (tai noh, minun osuuteni on vielä postittamatta) ja tein tätä varten Afuzelle yhden breyer stablemate repaintin. Hevonen on tehty pigmenteillä, ja on hauskaa huomata kuinka se on tasoltaan hyvin erilainen kuin aiemmat pigmenteillä tekemäni mallit (joista yksi blogittamatta... valmistunut tämän postauksen hevosta reippaasti aiemmin).

Nimesin mallin Formosus Ningoriksi joka tarkoittaa käytännössä kaunista myräkkää, Afuze tosin ei ole vielä ehtinyt nimeä kommentoimaan. Toivotaan että se kelpaa! Ningor on ruunikko ja siltä löytyy särkynyt sukka sekä läsi (korjatkaa jos olen väärässä). Annetaan kuvien puhua puolestaan, minähän en osaa nykyään ilmeisesti kirjoittaa.






 Ningorin väri oli vaikea saada kiinni kameralla ja editointivaiheessakin kamppailin sen kanssa. Livenä malli on aika tumma, ja sen sävyerot erottuvat mielestäni voimakkaampina. Osassa kuvista näyttää selkeästi vaalemmalta kuin on ja osassa tummemmilta ja punertavammilta. Mielenkiintoista nähdä miten Afuze tulevaisuudessa Ningoria kuvaa.




 Signeerattu... tosin rumasti. Mutta ehkä minä tässä kehityn. Pitäisi muutenkin signeerata kaikki mallit, mutta usein unohdan. Tämän signeerasin, koska se ei minun kokoelmaani jää, joten on olennaista että sen voi joskus tulevaisuudessa tunnistaa tekemäkseni. Signeeraus on SMM 18 eli silminmaalatuin models ja mallin valmistumisvuosi.





 Silmien väri epäonnistui...


4 kommenttia:

  1. Aagh fffdnzdnfgm herkullinen perusruunikko(?) omituisilla merkeillä! :D Minun minun minun! Syön sen. Kyllä se näin kuvissa näyttää oikeen hyvältä miusta. Pigmenttipölyt on selkeesti ihan siun juttu. Ja vielä stablemate, ei mikään helppo skaala tarkalle tekemiselle... Jahka saan Ninksun käsiini, niin voin sanoa että nyt löytyy tuota moldia kahessa puoliveristen tusinavärissä (rautias ja ruunikko). ;) Olisi myös ensimmäinen mallini, joka on jonkun muun muokkaama, eli historiallisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livenä minusta tosiaan kivempi, mutta nää kuvat keskenään näyttää aika erilaisilta. Pigmentit on ihan suosikkeja, pitäisi hankkia lisää värejä ni pääsis enemmän tekemään niillä. Jossain määrin olen aikalailla ihastunut stablematejen tekemiseen, tekisi mieli hankkia niitä uhreiksi isot kasat :D Tusinavärit <3

      Ja jännää kyllä saada käsiinsä aina jonkun toisen tekemisiä, jännittävää myös itselle juuri nähdä esim niitä kuvia omista jutuista toisen ottamana jne.

      Poista
    2. Saa nähdä millanen se miun huonevalossa on. Jännitystä. :D Hanki perusvärit (päävärit ja välivärit) ja sekottele sit ajan kanssa niitä, ihan reilusti vaan sotket värejä ja katot mitä tulee. Tiedä vaikka tekisit jonku fantasiahepanki niillä.

      Joo, se on hyvin absurdi tunne... Toisaalta kans vähän näkee miten toinen kokee sen asian jota kuvataan. Jos siis pystyy tallentamaan sen silleen ku haluaa. Täälä mie jännitän mite sie saat puettua ne miun tekemät ehkäpävähänhankalat suitset hevosilles, ku se on aina vähän säätämistä ja nyhräämistä.

      Poista
    3. No nytpä on pigmenttejä tilattu... saa nähdä mitä kaikkea syntyy! :D Fantasiajuttuja on kyllä ollut mielessä... saa nähdä mikä toteutuu. Oikeanlaisia uhreja ei tunnu olevan hyllyssä kaikille ideoilleni.

      Miun pitää tosiaan jostain repiä niitä tunteja niiden kamppeiden pukemiseen ja kuvaamiseen. Hitsi kun aina jos ehtisi niin alkaa olla pimeä jo! Olisi päivisin muutoin niin hyvä valo kuvata kaikkea...

      Poista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...