perjantai 26. heinäkuuta 2019

Bedeckt

Heips! Tällä kertaa vuorossa olisi pigmenteillä tekemäni decorator-malli. Kyseessä on breyer stablemates-sarjan Scrambling foal (G2)-moldiin tekemäni repaint. Malli sai nimekseen Bedeckt, joka on saksaa ja tarkoittaa pilvistä. Värityksen inspiroikin pilvinen taivas. Halusin tehdä sinisen mallin, sillä olin juuri saanut käsiini mm. sinistä pigmenttiä, jota minulla ei aiemmin ollut.





 Bedeckt esittää pilvistä taivasta, niin että sen kuviot ainakin yrittävät näyttää pilviltä, sinänsä kyseessä oli minulle haaste. En ole aiemmin yrittänyt pilviä mihinkään tehdä ja ensimmäisenä päädyin sitten yrittämään niitä malliin pigmenteillä...




Kun skaalana on 1:32 ja kyseessä vielä varsa muodostui kuvatessa ensimmäiseksi ongelmaksi, se ettei malli halunnut pysyä ollenkaan pystyssä kankaalla. Heitin mallin alle alustaksi jonkin korurasian läpinäkyvän kannen ja se toimikin tämän koon mallilla erinomaisena alustana.



Tällainen decorator oli mukavaa tehdä ja minulla on suunnitelmissani oikeastaan aika iso kasa muitakin decoratoreita. Näissä voi todella pistää eri tavalla mielikuvitusta juoksemaan. Sinänsä toki Bedecktkin voisi olla ihan fantasiamalli vaikka decoratoriksi sen laskenkin. Itse kun en maalaa esim tauluja niin koen mallit hyviksi pohjiksi joihin voisi vaikka maisemia maalata. Saa nähdä mitä päädyn tulevaisuudessa tekemään!



2 kommenttia:

  1. Melkosen kohteen maisemayrityksille oletkin valinnut, kun eihän tuo ole kuin ehkä pari senttiä pitkä tuo varsa! :D Ei jotenkin kuvista uskoisi sen olevan niin pikkiriikkinen. Itsellä on tuo yksi OF -varsa (moldi eri kuin tällä) niin voin jotenkin käsittää miten mini tämä on ollut maalata. Myös korurasian kansi on hyvä koonnäyttäjä, itse käytän samoja(?) sellaisten 1 cm pitkien silkkimassahiirien terraarioina.

    Hyvä työ, kaikkinensa. Varsan sävy on herkku ja akryylimaalatut kohdat vaikuttavat myös siisteiltä. Plussaa myös siitä että jalat on jätetty vaaleiksi, esim. ruunikoillahan on varsana vaaleat jalat. (Vaikkei Bedeckt varmaan "sinistä ruunikkoa" esitäkään.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienempää en löytänyt uhrihyllystä! :D
      Jollain tavalla tavoittelin sitä että se olisi ruunikko valkopäällä/levinneillä merkeillä ja sillä olisi pyllyn päällä jotain blankettia (etsin silloin oikean termin mutta arvaappa muistanko nyt...) joten jalat on tarkoituksella jätetty vaaleiksi vaikka hiukan mustaa sinne laitoinkin sekaan. Tämä on tosiaan sellainen testi sille miten vakaa käsi on :D

      Poista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...