sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kilpailumenestystä

Eli Petra lähti aamulla kouluratsastuskilpailuihin Olgan kanssa. He menestyivät loistavasti! Seuraavaksi hieman kuvia kisoista.
Petran ja Olgan kisapaikalle vei Matti. Tässä ollaan juuri saavuttu.

Petra taluttaa Olgaa pois trailerista.

Kisapaikalla oli kaksi isoa tarhaa hevosille (josta ei ole kuvaa), Kuitenkin parillakympillä sai kisapaikalla hevoselleen oman tarhan jossa oli katos ja muuta kivaa! Traileri toimii "kisakarsinana".

Olga löysi heti ruokaa, ja viihtyi aitauksessa hyvin

Olga ja Petra olivat molemmat tyytyväisiä.

Upea pari tositilanteessa eli radalla.

Ja he voittivat oman ryhmänsä ( en valitettavasti harrasta ratsastusta joten en tiedä luokkia :/ ) Palkinnoissa oli ajateltu hevosia ja mukana tulikin pussi herkkuja.
Kaikin puolin päivä oli onnistunut. Ja Olga sai pitää kaulassaan isoa ruusuketta, pokaalikin oli iso, ja namit katosivat parempiin suihin!

2 kommenttia:

  1. Niitä luokkia on Helppo B Helppo A ja Helppo C sekä Vaativa B Vaativa A ja Vaativa C

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...