perjantai 6. syyskuuta 2013

Kuva-tarina ja muuta

Eli oltiin tänään kuvaamassa. Ei siis menty eilen, koulun takia (piti lukea). Tarinassa esiintyy: ihmiset; Jenna(vapaa-ajan ratsastus), Petra(kouluratsastus) ja Hannu(lännenratsastus. Sekä hevoset/ponit; Viima (islanninhevonen, ori), Hercules(tinker, ori), Mimmi(shetlanninponi, tamma, ponikärryt), Karo (schwarzwald, tamma) ja Olga (hannover, tamma):
Jenna talutti Viimaa kohti, vettä.
 Jenna ja Viima lähestyvät vettä.
 Viima on jo ehtinyt kastua. Vedet aaltoilevat.
 Yht'äkkiä Viima ravistelee päätään ja riimu tippuu......
 ......... Ja lopulta tippuu kokonaan....
 Jenna katsoo kun Viima lähtee, ja huutaa apua.
Petra ja Hannu tulevat apuun, mukanaan Hercules (ei näy kuvassa). Hercules on houkuttimena jos Viima vaikka tulisi sen luo.
Viima näkee Herculeksen ja ihmiset, ja päättää palata Jennan luo.
Viima laukkaa rantaan Jennan luo ja Jenna houkuttelee sitä tulemaan.
Onnellinen kaksikko. :)
 Muutkin hevoset tulevat rantaan ja kävelevät veteen.
Ja vielä Olgan poseerauskuva!
Valitan "kuvavyöryä", mutta kuvia on kiva katsella! Antakaa palautetta, jos jaksatte, se on aina tervetullutta. Aiemmin oli kuulemma ongelma kommentoimisessa, mutta sekin on nyt korjattu! Ja ei kiitos mitään "tää on lapsellista" kommentteja. Niitä ei kaivata, tämä on kuitenkin vaan harrastus, ja tätä blogia pidetään jotta muut harrastajat saisivat kivoja lukuhetkiä! Sori tämä saarna! Ja tervetuloa seuraamaan tätä blogia. Mun tilan nimi on muuten Kastevuoren tila ja eläimiä on kaneista lehmiin! Niistä kerron myöhemmin. Blogia pitää myös toinen tyttö, mutta hänellä ei ole vielä tunnuksia. Mutta hänen tekstejään saatte lukea myöhemmin! Ehkä nyt lopetan tän saaranuksen.... MOIKKA! :)

3 kommenttia:

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...