perjantai 6. syyskuuta 2013

Kuva-tarina ja muuta

Eli oltiin tänään kuvaamassa. Ei siis menty eilen, koulun takia (piti lukea). Tarinassa esiintyy: ihmiset; Jenna(vapaa-ajan ratsastus), Petra(kouluratsastus) ja Hannu(lännenratsastus. Sekä hevoset/ponit; Viima (islanninhevonen, ori), Hercules(tinker, ori), Mimmi(shetlanninponi, tamma, ponikärryt), Karo (schwarzwald, tamma) ja Olga (hannover, tamma):
Jenna talutti Viimaa kohti, vettä.
 Jenna ja Viima lähestyvät vettä.
 Viima on jo ehtinyt kastua. Vedet aaltoilevat.
 Yht'äkkiä Viima ravistelee päätään ja riimu tippuu......
 ......... Ja lopulta tippuu kokonaan....
 Jenna katsoo kun Viima lähtee, ja huutaa apua.
Petra ja Hannu tulevat apuun, mukanaan Hercules (ei näy kuvassa). Hercules on houkuttimena jos Viima vaikka tulisi sen luo.
Viima näkee Herculeksen ja ihmiset, ja päättää palata Jennan luo.
Viima laukkaa rantaan Jennan luo ja Jenna houkuttelee sitä tulemaan.
Onnellinen kaksikko. :)
 Muutkin hevoset tulevat rantaan ja kävelevät veteen.
Ja vielä Olgan poseerauskuva!
Valitan "kuvavyöryä", mutta kuvia on kiva katsella! Antakaa palautetta, jos jaksatte, se on aina tervetullutta. Aiemmin oli kuulemma ongelma kommentoimisessa, mutta sekin on nyt korjattu! Ja ei kiitos mitään "tää on lapsellista" kommentteja. Niitä ei kaivata, tämä on kuitenkin vaan harrastus, ja tätä blogia pidetään jotta muut harrastajat saisivat kivoja lukuhetkiä! Sori tämä saarna! Ja tervetuloa seuraamaan tätä blogia. Mun tilan nimi on muuten Kastevuoren tila ja eläimiä on kaneista lehmiin! Niistä kerron myöhemmin. Blogia pitää myös toinen tyttö, mutta hänellä ei ole vielä tunnuksia. Mutta hänen tekstejään saatte lukea myöhemmin! Ehkä nyt lopetan tän saaranuksen.... MOIKKA! :)

3 kommenttia:

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...