sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Schleich 2014 ja muita juttuja

 Schleich  2014 (linkkejä)


No niin nyt on uusi vuosi, ja kuten aina tulee uusia schleichejä! Mutta, näitä ei näe schleichin sivuilta, ei lahjakaasta ei mistään! Vain ulkomaisilta sivuilta ja muutaman löysin toys 'r' usin sivuilta.... Kokoan nyt alle linkkejä (ovat ulkomaisia sivustoja) joista voit jonkun schleichin löytää (ja keskustelua niistä).

ulkomainen nettikauppa

foruumi jossa keksustellaan englanniksi

2. ulkomainen kauppa

Siinä oli joitain linkkejä, mitäs tykkäätte? Itse ainakin ihastuin useaan!

Schleichit youtubessa (linkkejä)


Laitan tänne muutamia suosikki youtubettajiani, jotka tekevät videoita schleicheistä ( myös breyerit löytyvät listalta, vaikka en niitä keräilekkään).

Lizbob97

Ehdoton suosikkini, hän tekee sarjaa joka on kuin joku televisio ohjelma, ohjevideoita, esittelyjä kaikkea! Todella tutustumisen arvoinen! Tosin videothan ovat aina englanniksi, tekijä on ainakin 16 vuotta.

DarkWolfStables

Suomalainen kanava, en tämän kanavan videoita yhtä paljon ole katsellut kuin esim. lizbobin, mutta ihan hyviä ovat, tosin viimeisin video taitaa olla vuodelta 2013 (alkupuolelta) ja videoita ei ole lähiaikoihin tullut.

Jade StuDios

Englanniksi, schleich customeja ja esim. tutoriaaleja.

kepsu tyttö

Videoita Kultariimun tallilta, mm. talliesittely on hyvä (hieno talli).

Valitettavasti en löydä yhtä kanavaa jossa on todella hyviä ohjeita schleich tarvikkeiden tekoon :(.


JA nyt pari linkkivinkkiä hyviin schleich videoihin!


REAL schleichs

Video, jossa näkyy schleichmalleja ja niitä vastaavia rotuja (oikeita hevosia) - huomaatko yhtäläisyyden?- !

How to make your schleich barn realistic

Lizbob97:in video jossa vinkkejä schleich tallin realistiseksi tekoon. Vastaavia videoita löytyy todella paljon kun vain hakee sanoilla "how to make realistic schleich barn".


Muita linkkejä 

schleich virallinen sivu

(suomeksi)

FMHC

Finnish Model Horse Collectors:n sivut. Sivuilla on kaikkea pienoismallihevosista. Joita myös schleichit ovat.

SSL

SSL on Suomen schleich liitto, jos sinulla on talli jolla on sivut täällä netissä, käy ihmeessä liittämässä tallisi! Tämäkin tila on ssl:n jäsentalli.No niin, siinä olikin linkkejä joita kannattaa klikkailla. En nyt tiedä onko tämä mikään älykäs postaus, Mutta, toivottavasti tykkäsitte, ja lupaan tehdä piakkoin jotain kuulumisjuttuja, nyt on luntakin joten ulos vaan kuvailemaan, mutta kun on kameran akku loppu ja ei jaksa...

Moikka! Ja olkaa kilttejä ja kommentoikaa postauksia, haluisin palautetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...