maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ideoita + infoa

Ensinnäkin toivoisin saavani ideoita jutuihin. Ne on nyt loppu, ja olis kiva toteuttaa teidän toiveita.  Ideana on tällä hetkellä vaan jotain kuvia ja asukkien esittelyt..
Mutta, infoa, eli en nyt ole vielä ihan täysin varma. Mutta, schleichit ovat saaneet rinnalle kepparit joten ajattelin,e ttä tämä blogi voisi kertoa Kastevuoren tilasta sekä pienestä keppari tallistani. Mitä mieltä olette? Blogin nimi tulisi muuttumaan, osoite ei. Haluan tietää tuleeko sieltä suoraan ei? Ja kepparitallini nimi on Golden Ticket. Kun en ehkä viittisi tehdä erikseen blogia keppareista, kuitenkin jokainen blogi vie oman aikansa, kahdesta aiheesta kertova blogi veisi vähemmän.
Mutta, nyt jatkan kepparin tekoa ja kertokaa mielipiteenne!

12 kommenttia:

  1. Hyvä idea toi, että Kastevuorentila ja pieni kepparitallisi olisivat samassa blogissa:) Muista kuitenkin, että sopivasti schleichejä ja sopivasti kepikkäitä, muuten voi tulla pikku sekasorto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yritys olisi ainakin,e ttä ei vaikka 3 juttua keppareist aja sitten 1 juttua schleicheistä, ja taas keppareita.. Just silleen, että vaikka tänään schleichit huomenna kepparit, sitten schleichit jne. :) Kiitos mielipiteestä!

      Poista
  2. JOO, EHDOTTOMASTI!
    Itsekin harrastan keppareita schleichien rinnalla ja olisi toosi kivaa seurata sun keppari juttujakin! ♥ :) Äkkiä ne kepsuttimetkin tänne vaan!! (: Mulla on kaverini kanssa keppareista sivut ja laitoin linkin tohon :3

    VastaaPoista
  3. Juu voisit tehdä sen keppari jutun

    VastaaPoista
  4. Olisi se ihan hauska.:) Kunhan tulisi lisäksi myös schleichejä. Mullakin on ollut sellainen blogi aikaisemmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta kai, schleichejä tulee varmaankin enemmän. Kiitos vastauksesta.

      Poista
  5. Pidä kilpailut joihin osallistutaan schleich aiheisella videolla. Sitten osallistujien videot tulisivat blogiisi ja niitä voisi äänestää. Oli vain idis, mutta olisi super kivaa jos ottaisit mietintään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, se vois olla esim. tuo superpostaus jonka jollekulle lupasin. Sitten kun minulla siis on taas innostusta :)

      Poista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...