sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Terve

Moi! Tauolta en ole palannut, mutta kyllähän blogissa pitää käydä ja kaikkea täällä riittää vaikka ei tekstejä tekisikään. Mutta, ilmoitan vain lyhyesti, että kirjoitan nykyään blogia tilillä Zifia. Sillä kirjoitan myös toista blogia. Olen edelleen Kave! Teille ehkä pieni juttu, mutta minun elämääni tämmöinen vaikuttaa paljon. :) Tälläinen pieni ilmoitus siis vain Taas.
Esme ja Petra hyppäämässä
Ja lisäsin kuvan niin ei olisi niin tylsä!
~Kave~

6 kommenttia:

 1. Ihana kuva! :3 Haluisin kans ton uuden friisi tamman <3 No, kyllä mä -kunhan ehin- hankin kummiskin kaikki uudet hevoset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niin... Ja kunhan on rahaa ;D

   Poista
  2. Tiedän, että olet Kave=Tsifia, mutta olisi kiva jos pysyisit tän schleich blogin puolella Kavena ettei tulisi väärin käsityksiä:)

   -Ami- Varustepaja Heiniksestä

   Poista
  3. Päädyin tähän, koska helpottaa mn omaa elämää :) Ja kuittaan tekstit aina Kavena, mutta viestit olen kai unohtanut ;) .Kuitenkin nää kirjautumiset ulos ja sisään on aika rasittavia. Ja mulla ei enää ole noita muita profiileita, koska en koe iitä tarpeellisina. Kun olen kuitenkin sama tyyppi. En tiedä miten tämmönen vaikuttaa teille, mutta ulle sen verran suuresti positiivisella tavalla, että en asiaa aio muuttaa :)
   ~Kave~

   Poista
 2. Tervetuloa käymään uudessa Sulkasateen schleichtallissa!

  http://sulkasateen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...