sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Terve

Moi! Tauolta en ole palannut, mutta kyllähän blogissa pitää käydä ja kaikkea täällä riittää vaikka ei tekstejä tekisikään. Mutta, ilmoitan vain lyhyesti, että kirjoitan nykyään blogia tilillä Zifia. Sillä kirjoitan myös toista blogia. Olen edelleen Kave! Teille ehkä pieni juttu, mutta minun elämääni tämmöinen vaikuttaa paljon. :) Tälläinen pieni ilmoitus siis vain Taas.
Esme ja Petra hyppäämässä
Ja lisäsin kuvan niin ei olisi niin tylsä!
~Kave~

6 kommenttia:

  1. Ihana kuva! :3 Haluisin kans ton uuden friisi tamman <3 No, kyllä mä -kunhan ehin- hankin kummiskin kaikki uudet hevoset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja niin... Ja kunhan on rahaa ;D

      Poista
    2. Tiedän, että olet Kave=Tsifia, mutta olisi kiva jos pysyisit tän schleich blogin puolella Kavena ettei tulisi väärin käsityksiä:)

      -Ami- Varustepaja Heiniksestä

      Poista
    3. Päädyin tähän, koska helpottaa mn omaa elämää :) Ja kuittaan tekstit aina Kavena, mutta viestit olen kai unohtanut ;) .Kuitenkin nää kirjautumiset ulos ja sisään on aika rasittavia. Ja mulla ei enää ole noita muita profiileita, koska en koe iitä tarpeellisina. Kun olen kuitenkin sama tyyppi. En tiedä miten tämmönen vaikuttaa teille, mutta ulle sen verran suuresti positiivisella tavalla, että en asiaa aio muuttaa :)
      ~Kave~

      Poista
  2. Tervetuloa käymään uudessa Sulkasateen schleichtallissa!

    http://sulkasateen.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...