lauantai 23. elokuuta 2014

Afrikkaa ja vähän Suomea

Tauko, se hävettävä asia, joka oli hävettävän pitkä. Kuinka lupailin aktiivisuutta jne. noh, ensin en kuvannut yhtikäs mitään, sitten menetin netin. Kuitenkin viikonloppuna (vai viikolla? kysykää keniltä) sain sen kohtauksen joka tunnetaan nimellä "himo". tällä kertaa päätin kuvailla villejä elukoita, kenguruita, ilvestä ja tiikereitä. Kuvat ovat suht onnistuneita. Joukossa myös pari epäonnistuneempaa..


Lempikuvanne?

5 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia,millä kammella kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan canon ixus 132 pokkarilla ;)
   ~kave (en ole kirjautunut sisään...)

   Poista
 2. Millon tulee uusi postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun jaksan /ehdin kuvata :)
   Kave

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...