lauantai 10. tammikuuta 2015

Kuvia ja uusia hepoja

Heissan, vihdoin päivitystä:D ! Tauon syy sama vanha 'netin oma elämä'... sain kuitenkin tabletin, joten nyt alkaa taas päivittely.
Sain myös neljä uutta hevosta ja ostin kaksi (akhalteke tamma ja knabstrubber ori [yhh... eri paikoiss lukee eri lailla ja oon laiska varmistaa xdd]) . Teksti onnyt lyhyt, mutta päivittelen taas kun voin !

4 kommenttia:

  1. Onko tuo neljänneksi viimeisessä kuvassa oleva hevonen vanha shirevarsa, vai muistanko väärin? :) Kiva kun teit postauksen!

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...