sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kuvasia ja Breyer/Pictures and Breyer

Kyllä. Minä olen saanut breyereitä. Traditionaleja löytyy 3, mutta tuon uusimman sain perjantaina joten en sitä ehtinyt kuvata. Enkä uusinta schleichiänikään ehtinyt kuvata, toisiksi uusimman näette ehkä yhdessä tai kahdess akuvassa.
I've got my first breyers. Right now I have three traditionals; RCH Ventarrones, Marwari an Shameless++. Also I got 2 new schleichs, I may have picture or two of the other one.


Lempikuvanne? Your favourite picture?

4 kommenttia:

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...