lauantai 20. helmikuuta 2016

Kokoelmani: Breyer Santiago Polo Pony

Hei! Päätin elvyttää tämän blogin... juuh. Aloitan esittelemällä kokoelmani uusimman lisäyksen. Pahoittelen jo etukäteen kuvien surkeaa laatua! Ja en muuten tosiaan ole koskaan aiemmin sen kummemmin pienoismalleja arvostellut, joten olen ihan maallikko tässä.

Tätä poikaa on tehty rajoitettu erä (3000 kappaletta), ja se julkaistiin 2015. Mallina smarty jones (joka ainakin mun lempi moldejani). Erona tavalliseen smartyyn, tällä ei ole harjaa ja häntä on katkottu.

Minä rakastan harmaita hevosia (ja koiria), joten tämä väri iski itselle heti. Väri ei ole liian tasainen. Väri vaihtaa sävyjä siististi eikä liian ns. 'äkkiä' .
 Tällä orilla on todella kauniit ja sielukkaat silmät. eivät sellaiset mustat piistet kuten joillain malleilla. Ehkä valkoinen alue silmissä on vaaleanpunainen, muttei häiritsevästi (eikä se varmaan kuvissa kauheasti näy).
Random räpsy

Koko poika ja väri tässä just sitä miltä luonnossa näyttää.
 Ai, että rakastan smartyja! Oon pikkaisen haaveillut smartyjen congaamisesta.
Tällä minun yksilölläni pikkuisen tuo sininen ylittää rajansa (kannaattaa muistaa, että jokainen yksilö eroaa varmasti).
 Yllä häntä. Itseäni ehkä häiritsee kuinka tuo sininen on vain ura, eikä silleen nätisti maalattu päälle ja muotoiltu kivaksi vaan vain jollain veitsellä tms. vedetty massaa pois ja sitten pläntätty tuo sininen päälle.
Yllä näkyy vähän sitä millainen maalaus on (en nyt millään saa päähäni oikeaa sanaa). Mielestäni ihan kiva ja siisti. Ei liikaa hypi silmille, että tosiaan ovat vain x-kirjaimia. Muutenkin näiden väri on ihan kiva ja tuo mielestäni vähän sellaista syvyyttä hevosen väriin. Näyttävät hiukan kauempaa paremmilta, ja koko väritys näyttää mielestäni (näin ei hevosia harrastavana) hyvin aidolta.
Väri vaihtuu nätisti vaaleampaan. Tykkään.

Toista sivua

Päässä on tällaisia ikäviä jälkiä, mutta varmaan ihan yksilöllistä tämäkin, ei siis kannata tällaisten takia jättää ostamatta!
Ehkä söpöin turpa ikinä!

Yllä näkyykin vähän tuo silmien vaaleanpunaisuus. Tässä silmässä vähän mennyt yli tuo tumma väri (siis luomessa), mutten meinannut livenä edes huomata koko virhettä.

Hännän kiinnitys hiukan epäsiisti, mutta ei tässäkään häiritsevää virhettä.


Kokonaisuudessaan Santiago on todella upea poni! Ehdottomasti suosittelen ostamista. Tässä postauksessa ei ehkä tullut edes niin hyvin esiin kaikki hyvät puolet, mutta uskokaa en vain osannut pukea niitä sanoiksi... Väri on nätti, malli on nätti. Kaikki on nättiä. Omani tilattiin lahjakkaasta, mutta ainakin tällä hetkellä sieltä loppu (ja en tiedä yhtään paljon näitä poneja on mennyt ->  tuleeko lisää). Jos vain saat mahdollisuuden hankkia, tämä niin tartu tilaisuuteen.Ja sitten pientä päivitystä: Olen suunnitellut monia postauksia valmiiksi, ja mulla on jo ideoita. Tosiaan aion tämän blogin elvyttää ja yritän pystyssä pitää. En kyllä tiedä lukeeko tätä kukaan, mutta toivon mukaan saan ihmiset löytämään tämän blogin uusiksi.
Minkäslaisia postauksia te haluaisitte?

4 kommenttia:

  1. Tee vaikka joku esittely noista beyereistä. Ja kivaa jos elvytät blogin!

    VastaaPoista
  2. Hahh, vähän jäänyt tää, vaikeuttaa kun en omista tietokonetta... Voisin tehdäkkin, hyvä idea :)

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...