torstai 15. syyskuuta 2016

Blogi 3 vuotta!

Moikka!

Huhhuh... Tuo aika tuntuu hirveän lyhyeltä. Ajattelin tänään kertoa mitä näihin vuosin on sisältynyt. Tosissaan blogi täytti tuon kolme vuotta 5.9., joten tämä postaus tulee hiukan myöhässä...


Tässä näkyy jo aika paljon! Kolmessa vuodessa on blogia katseltu melkein 16 000 kertaa, siis reilu 5000 vuodessa. Yksittäisille postauksille eniten katselukertoja keränneet postaukset ovat saaneet 200-300 katselukertaa. Se on minulle paljon. Ja tietenkin näihinhän lasketaan vain semmoiset kerrat jolloin se postaus on ihan erikseen avattu.

Vuosien varrella on harrastus, blogi ja ihan kaikki muuttunut. Blogin aloitin 7-luokalla, ja kyllä tunnen tuosta kasvaneeni hirveästi. Eniten ehkä henkisesti, rohkeammaksi. Ja hassuinta on, että enää en pelkää kertoa tästä harrastuksesta. Jos joku ei touhua ymmärrä, en hänen mielipiteistään muutenkaan hyödy. Tää on aivan todella hyvä ja hauska harrastus! Joskus alkuaikoina oli kuvat ihan järkyttäviä, ja vaikken edelleenkään mikään hyvä ole, niin sentään en ota niitä kuvia yläkulmasta :'D. Kokoelmani on kasvanut järkyttävästi, ja alkuaikojen patterikamerasta on siirrytty järkkäriin (tosin sitäkään en vielä ole kauaa omistanut).

Blogilla on 14 lukijaa. Kuitenkin tiedän täällä olevan anojakin ja niitä jotka eivät blogia lukulistalle lisää. Ja ihan oikeasti mua ihmetyttää se, että kuinka niin moni on vuosien varrella täällä käynyt ja mun sepustuksista pitänyt.

Blogi on mulle aivan uskomattoman tärkeä asia. Mä tykkään kirjoittaa, ihan mitä vaan. Kunhan saan kirjoittaa niin mä olen onnellinen. Blogiin on aina lupa ja ilo tulla ja kirjoittaa. Ja näkisittepä tän blogin luonnoskansion. Siellä on järkyttävän paljon matskua, jota kukaan ei tule koskaan näkemään. Sellaista matskua, jota oon kirjoittanut vaan koska oon halunnut kirjoittaa.

Kiitos teille!

Kave

P.S. Kuten olette huomanneet oon mä aktivoitunut! Ja toi banneri tulee muuttumaan, olen ollut liian laiska sitä tekemään uusiksi... Hitsin blogger ei suostu näyttämään sitä kokonaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...