tiistai 7. helmikuuta 2017

Kuvia rekvisiitalla

Heips! Täällä blogissa on viimeaikoina näkynyt aika tylsiäkin ja lähinnä yhden tyyppisiä kuvia. Vähän aikaa olen jo ajatellut, että pitäisi ottaa mukaan muutakin kuin malleja. Vihdoin sain otettua härkää sarvista! Nyt saattekin nähdä taas vähän lisää malleja kokoelmastani (jos ette ole huomanneet niin pyrin vaihtelemaan kuvattavia mahdollisimman paljon) ja hiukan poikkeavia kuvia!
Lisäksi tästä lähin käytän vesileimana nimea silminmaalatuinmodels sillä käytän sitä nimeä myös instagramissa (loin pienoismalli ig:n!) ja en halunnut sitä pelkkää Kavea käyttää. 

Tässä kuvassa mukana schleichin shwarzwald tamma (huhhu mikä nimi tälläkin...). Tämä on sellainen malli jonka päälle en niin paljon perustanut, mutta jotenkin nykyään pidän siitä hirveästi. Jotenkin se on niin kivan perushevonen (ts. ei mitään ihmeellistä asentoa, väristystä jne) ja tykkään jostain syystä tuosta harjasta ihan valtavasti. Kaiken muun hyvän päälle hevosella on kiva lempeä katse!

Voidaanko kaikki ottaa hetki ja ihailla tätä tammaa! Tykkään älyttömästi! Kuvassa hirveän suuret kontrastit, mutta tykkään suurista kontrasteista ja tämä kuva ei mennyt siitä mielestäni pilalle.
 Schleichin akhalteke tamma. Tässä asennossa olevia malleja voisi kyllä olla enemmänkin. Eivät tietenkään sovi niin useisiin kuvauksiin eivätkä ole varusteiden tekijöille kauhean hyödyllisiä malleja. Kuitenkin tosii kokoelmaan lisää kirjavuutta.
Tässä kuvassa on rajaukset aivan metsässä, mutta älkää välittäkö siitä. Aina välillä hauskaa katsella omia mallejaan ja tajuta, että hei mulla oli tollainenkin.
Mukaan oli pakko vielä saada yksi ori! Schleichin vanha friisiläisori.
Siinä oli sitten niitä kuvia. Minulla oli ainakin ihan hauskaa hiukan erilaisten kuvien parissa. Vaikka muutokset olivatkin vain minimaalisia. Ja tykkään kovasti noista schleichin ruokaseteistä! (Minun olen saanut kyllä vuoden 2015 joulukalenterista)
Mitä tykkäsitte kuvista? Oliko kivaa vaihtelua? Alatteko jo kyllästymään näihin kuvapostauksiin?

2 kommenttia:

  1. Kuvia on aina kiva katsella (;
    Mä tykkään myös ruokaseteistä, ne on tosi hienot ja ne on hyvää kuvausrekvisiittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, tää blogi on aika kuvapainoitteista ollutkin viime aikoina...
      Noi ruokajutut on yllättävän kivoja!

      Poista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...