perjantai 18. elokuuta 2017

Black Rain

Heips!

Jo aika kauan aikaa sitten (olisiko ainakin kuukausi tästä?) sain toisen repainttini valmiiksi. Vihdoin eilen sain sen (ja muita uusia malleja) kuvattua, tänään sain kuvat editoitua. Joten nyt sitten postausta tuosta mallista.

Uhriksi pääsi schleichin vanhempi shetlanninponitamma. Minulla oli näitä kaksi ja uhrin puutteessa päätin uhrata toisen niistä. Väriksi päätin mallille mustan. Shetlanninponien (ja muutenkin mustien hevosten) musta harvoin on puhtaan mustaa, joten niinkään ei tästä mallista tullut puhtaan musta. Siten mallissa on myös sävytystä ja yhdellä maalikerroksella ei todellakaan selvitty.

Nimekseen malli sai Black Rain lempibändini Eclipsen kappaleen mukaan. Tamma on minusta aivan onnistunu repaint, ja onhan se tietenkin vasta toinen repaintini. Kauheasti ei muuta olekaan sanottavana, joten annetaan kuvien puhua.






Vähän tuli näiden kuvien kanssa mietittyä normistudiokuviani enemmän rajausta. Huomaa, että kun kuvaa enemmän niin alkaa luonnostaan haluamaan näihinkin ns. oikeaoppisia rajauksia. En kestä katsoa vääränlaisia rajauksia :D




Kavioiden maaliin pistin vaikka kuinka paljon aikaa, mutta kuitenkin lopputulos näyttää vain tasaisen harmaalta. Tämä ei ollut tarkoitus. Nyt siis opettelemaan kavioita ja niiden maalaamista yms! Tässä on sitten vaikka piirrettävää.





Tämä oli todella kiva ja nopea repaint. Tämä tuli maalattua vähän sillä tavalla että halusin vain maalata, kaivoin mallin jonka voisin uhrata ja sitten vain etsin mahdollisia värejä. Mustat shetlanninponit ihastuttivat, joten Rainista tuli sitten sellainen.


Tarvitsen ihan oikeasti makroputken... Kittiputki ei kykene esim mallien silmiä kunnolla tallentamaan. Putket vain ovat kalliita. Missä on rahakeijuni?



2 kommenttia:

  1. Millä tavalla sait sävyvaihtelun onnistumaan noin kivasti?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroksia, kerroksia, kerroksia.
      Harjassa värin ollessa tuo vaalein aloin tunkemaan harjamarrosta mustaa kohti latvoja. Aloitin maalaamisen aina ihan marrosta, jolloin maalia tuli luonnollisesti enemmän martoon päin, latvoissa siis vaaleampaa siten. Häntä tehty siis samalla tavalla.

      Poista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...