perjantai 11. elokuuta 2017

Saanen esitellä: Pienoiskavio!

Heips!

Vihdoin olemme saaneet sen täällä blogissakin mainitsemani isomman projektin Afuzen kanssa siihen pisteeseen, että kehtaamme sen julkaista ja tuoda arvostelevien silmienne alle. Idea koko touhuun lähti molempien halusta tuoda mallailua esiin ja muutenkin jakaa tietoa harrastuksesta. Koska mallailusta ei valitettavasti suomeksi löydy tarpeeksi tietoa, päätimme tietoa tuoda tiiviistetysti kaikkien eteen.

Pienoiskavion banneri, copyrightit menee suunnilleen puoliksi Afuzen ja minun kanssani. Abundiantus Fructum ja safarin malli minun kuviani, Afuzen Spillin kuva Afuzen käsialaa, muokkaus muuten Afuzen paitsi teksti minun tekemäni. Mainittakoon siis copyrightiksi ihan vain Pienoiskavio.


Pienoiskavio onkin juuri sitä; tietopankki pienoismallihevosharrastuksesta. Olemme (tai no Afuze on enemmän) ahkerina kirjoittaneet valtavat määrät tekstiä jotka ovat täyttä faktaa harrastuksesta. Tietoa löytyy niin siitä mitä mallit oikein ovat aina siihen kuinka kustomoidaan. Lisää tietoa on tietenkin tulossa. Emme ole vielä kaikkea kerrottavaamme kertoneet.

Pienoiskavion on tarkoituksena myös kerätä yhteen mallareita ja myös innostaa lisää ihmisiä touhuun mukaan. Eikä vain innostaa muita mukaan, vaan myös innostaa muita jakamaan harrastustaan. Pienoiskavio linkkaakin suomenkielisiä blogeja pienoismallihevosharrastuksesta listoilleen. Lisäksi lähes kaikki muukin suomenkielinen pienoismallihevosharrastukseen liittyvä teksti pääsee listoillemme.

Pienoiskavio on siis suomenkielinen tietosivusto, mutta se on paljon muutakin kuin vain tietosivusto. Tarkoituksena innostaa ja inspiroida harrastuksen pariin ja parissa. Niin kokeneempia, aloittelijoita kuin aivan harrastukseen uusiakin. Tätä varten Pienoiskavio on täynnä tietoa ja lisäksi Pienoiskaviosta löytyy haasteita. Haasteita on menossa yksi, mutta tulossa on enemmänkin.  Toivonkin, että mahdollisimman moni vierailisi Pienoiskaviossa. Olisin myös hyvin iloinen jos saisimme ideoita ja palautetta.

Pienoiskaviota on tehty hyvin pitkään, ja se on tietenkin loppumaton työ. Nettisivut tai blogit eivät ole koskaan täysin valmiita, ja töitä riittää aina. Kuitenkin ainakin itse koen, että nyt on kasassa ihan kiva alku Pienoiskavion tulevaisuudelle. Toivottavasti edes yksi henkilö löytäisi harrastuksen pariin Pienoiskavion avulla.

Pienoiskavioon pääsee tästä lauseesta klikkamalla.
 

4 kommenttia:

  1. Hieno homma, että tällainen sivusto on teidän toimestanne syntynyt! Kiva kun mallareilla on nyt oma paikkansa, kun eikös fmhc ole jo aikalailla poissa pelistä (Mene ja tiedä :D )? Itse en valitettavasti ole (vielä) kunnolla vauhtiin tässä touhussa päässyt, mitä nyt kustomi sun muuta varustetta suunnitteilla...ehkä pienoiskavio saa minut motivoituneeksi ottaa itseäni niskasta kiinni ja ruveta hommiin ;) Räjähti tämäkin kommentti ( ja muuten ensimmäiseni!) vähän käsistä, mutta pointtini oli vaan, että onpas todella kiva, kun olette tällaisen sivuston väsänneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, FMHC on jo kuollut aikoja sitten. Pienoiskaviosta löytyykin paljon juttua kustomoinnista, sinne vaan lukemaan ja inspiroitumaan! Ja jos mitenkään haluaa luomuksiaan jakaa niin vaikka blogia pystyyn ;)
      Pienoiskavioon onkin tulossa kustomointihaastetta jahka minä saan sen kasattua, pitää ottaa itseä niskasta kiinni. :D

      Poista
  2. Löysinkin Pienoiskavion jo aiemmin google profiileidenne kautta, mutta mahtava sivusto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva tietää, että sen löytää vaikka ei blogejamme seuraisikaan :)

      Poista

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...