tiistai 5. joulukuuta 2017

Lohikäärmeitä part2

Heips!

Sitten tuleekin toinen osa lohikäärmeitä. Heitän nämä samalla myös deviantartiin...

Näistä neljä tosiaan eivät jääneet minulle, ja no, niillä jotka minulle jäivät ei ole niilläkään vielä nimiä. Pitää nämä omat tekeleet kaikkinensa tunkea kokoelma-sivulle.
Olisi pitänyt kuvata nämä jonkun kolikon kanssa ni kaikki näkisivät mittasuhteita. Vaikea näistä kuvista kertoa. Tämä oranssi tyyppi on ihan vaan vähän yli 2€ kokonen, tykästyin tämän kokoisiin.
Näille en muuten ole mitään sukupuolia miettinyt, mitään maskuulinisia tai feminiinisiä tunnusmerkkejä ei näille kuulu. En sitten tiedä tarvitsevatko nääkään mitään edes biologista sukupuolta. Voi olla, että päädyn semmoisia keksimään. Toisaalta esimerkiksi tämä ruskea ei minun silmään ole naaras eikä uros, joten ulkonäon perusteella se olisi varmaan sitten muunsukupuolinen :D Pitää nämäkin asiat miettiä näille. Värit eivät kuitenkaan kerro paljonkaan mistään sukupuolesta, koska pysyn kaukana stereotypioista värien suhteen. (Tästä alkaa tulla joku saarna...)


Tämä keltainen taitaa olla kaikista pienin tyyppi. Aika söpö tyyppi, eikä vain pienen koon takia.

Tässä oli ideana tehdä lohari joka ihmettelee jotain asiaa jossain ylhäällä. Se voisi myös vaikka kerjätä jotain (jos ajattelemme sitä koiramaisena olentona). Tarkoitus olikin saada joku aika söpö tyyppi. Jos saisin jonkun näistä elävänä ni se olisi varmaan tämä yksilö.

 
 Nämä kolme eivät sitten jääneet minulle. Yksi meni kaverilleni ja toiset siskoilleni.Tämä mustavalkomarmori on aika kiva kanssa. Sen kanssa keskityin siihen että sain silmien mustuaiset katsomaan tiettyyn suuntaan. Yleensä annan näiden mustuaisten mennä just sinne minne menevät, mutta tämän kanssa tein poikkuksen.

Näitä voisi taas tehdä lisää kunhan ehtii. Viime viikon olen ollut kipeä, joten en ole oikein mitään tehnyt. Blogitettavaa kyllä löytyy, muttei kuvia blogitettavista tai aikaa kuvia käsitellä. Josko yrittäis nyt kirjoittaa jotain vakavampaa tekstiä seuraavaksi niin ei menis koko blogi pelkän kokoelman kuvien laitteluksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...