keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Riskaabeli Roselda

Heips! Tässä postauksessa viimeisimpänä (öö varmaan yli kuukausi sitten??) valmistunut repaint. Tämän tein pigmenteillä ja kuvasin lähes koko tekoprosessin pienoiskavion pigmenttiartikkelia varten. Bodyna vanhempi schleichin tinkertamma. Tuo malli tuli minulle joskus vuosia sitten aivan bodykuntoisena ja päätin sen sitten uhrata. Taidan olla jumissa kylmäverisien tekoon.

Tuloksena perusruunikko tilastohevonen nimeltään Riskaabeli Roselda eli Riski. Työ tosissaan ensimmäinen pigmenteilläni tekemä. Kauheasti sanottavaa ei taida olla, on toki mallin valmistumisestakin liikaa aikaa että enää jotain sanottavaa keksisi. Pitäisi oikeasti blogittaa asiat aikaisemmin!











Riski pitäisi itseasiassa vielä lakata, samoin kuin kai 3 muutakin mallia, olen huono lakkaamaan malleja. Lisäksi jo ennen Riskiä valmistui eräs toinen kylmäveristamma ja siitäkin pitäisi kuvat editoida. Kuvia on nyt 168 odottamassa editointia, eli ehkä jossain välissä saan kaikki tehtyä ja blogitettua malleja? Sitä saa toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...