keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Riskaabeli Roselda

Heips! Tässä postauksessa viimeisimpänä (öö varmaan yli kuukausi sitten??) valmistunut repaint. Tämän tein pigmenteillä ja kuvasin lähes koko tekoprosessin pienoiskavion pigmenttiartikkelia varten. Bodyna vanhempi schleichin tinkertamma. Tuo malli tuli minulle joskus vuosia sitten aivan bodykuntoisena ja päätin sen sitten uhrata. Taidan olla jumissa kylmäverisien tekoon.

Tuloksena perusruunikko tilastohevonen nimeltään Riskaabeli Roselda eli Riski. Työ tosissaan ensimmäinen pigmenteilläni tekemä. Kauheasti sanottavaa ei taida olla, on toki mallin valmistumisestakin liikaa aikaa että enää jotain sanottavaa keksisi. Pitäisi oikeasti blogittaa asiat aikaisemmin!Riski pitäisi itseasiassa vielä lakata, samoin kuin kai 3 muutakin mallia, olen huono lakkaamaan malleja. Lisäksi jo ennen Riskiä valmistui eräs toinen kylmäveristamma ja siitäkin pitäisi kuvat editoida. Kuvia on nyt 168 odottamassa editointia, eli ehkä jossain välissä saan kaikki tehtyä ja blogitettua malleja? Sitä saa toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...