perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kysykö joku multa joskus jotain?

 Sori, kaksoispostaus, mutta muistin tän kysymyspostauksen :'D Kysymyksiä tuli harmillisen vähän, mutta ehkä joskus tulee enemmän.

Teetkö keppareita itse?
Teen, kaikki kepparini on itse tekemiäni :)
Sukka vai kangas keeparit?
Kangas, rakastan ompelua, joten miksi jättäisin tämän vaiheen väliin? Ja itse olen vaativa, ja tekisin oikean hevosen värisestä villasukasta, joka olisi iso, joten se pitäisi tehdä erikseen :D
Korkein este keppareilla?
Joku 50-60 cm. Itse painotan kouluun ja esteillä en ole koskaan halunnut hypätä "korkeutta". Lisäksi reväytin esteillä selkäni jonka jälkeen en aio hyppiä kuin alle 50 senttisiä.
mikä oli eka schleichis?
Saku joka on saksanpaimenkoira uros (kuvassa). Mutta, en tiennyt sen saadessani sen olevan schleich joten ensimmäinen tietoisesti hankittu on mangusti uros Topi.

Mikä on keppareissa parasta? 
Vaikea kysymys :D . Ehkä ratsastus ja teko eli melkein kaikki 8D
Mistä ostat schleis:sisi?
Toys r'us on pääasiallinen paikka, mutta myös br:t, prismat yms.
Kuinka kauan olet harrastanut keppareita?
Aloitin "virallisesti" 6. huhtikuuta. Mutta, vain alle viikon tätä ennen sain ensimmäisen kepruni valmiiksi.
Kuinka kauan olet harrastanut schleissejä?
Vuodesta 2011 asti. Tuolloin loppuvuodesta aloitin, taukoja on kyllä ollut.
Kuinka monta schleissiä sinulla on?
99 kpl, KAIKKI mukaan laskien, eli aika vähän.
Miten kiinnostuit keppareista?
Jostain syystä olin "kuolannut" niitä jo pidemmän aikaa, mutta ajattelin ikäni takia aloituksen olevan tyhmä idea. Kuitenkin tuli kaverini kanssa asiasta keskusteltua, ja kohta olimmekin ratsastamassa ja tekemässä Trio nimistä oria (joka on vuokraponini). Tuolloin tämä harrastus lähti käyntiin.
Oletko tehnyt kaikki kepparisi itse vai oletko ostanut?
Kaikki itse. Itse teko on tuntunut parhaalta vaihtoehdolta. Olin alkuun niin innoissani etten olisi voinut odottaa hevosen kotiintuloa.
Aiotko tilata joltakin kepparia?
Ehkä, toisaalta minulla on tärkeämpiäkin sijoituskohteita (kuten koirat) joten taitaa haaveeksi jäädä. Materiaaleistani saan vielä4-5 kepparia, ennen kuin joudun ostamaan lisää, ja en halua siitä kauheasti määrää kasvattaa.
Ketkä ovat lempi schleissisi? Ja miksi?
En ole lemppareita valinnut. Tykkään kaikista tasavertaisesti, ihastelen kaikkia yhtä paljon, joten tähän en voi vastata muuta kuin : KAIKKI!! :D
Keppari vai schleich juuri nyt kumpia on enemmän?
Schleich, tuskin tulen koskaan omistamaan yli sataa kepparia :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...