maanantai 30. kesäkuuta 2014

Silmin maalatuin?

Mitä ihmettä?
Kyllä, tämä blogi vaihtaa nimensä! Tää tuli mun päähän kuin salama kirkkaalta taivaalta. Asiaa rupesin pähkäilemään, ja tosiaan, nimenvaihdos tuntui hyvältä. Schleich-blogi oli tylsä ja yksinkertainen ja, koska blogin sisältö muuttuu radikaalisti,tuntui uusi nimi enemmän kuin hyvältä. Lisäksi uusi nimi voisi olla uuden alku.
Tosiaan , eilen luin vanhoja postauksia ja tuli himo (keksiyöllä) kuvata schleichejä ehkä se tästä lähtee ;). Olin perjantai- lauantai maalla. Mukana tottakai schleichejä, Joten räpsin kuvia:

Lisää kuvateksti

Kuvia olisi ollut vielä paaljon enemmän, mutta nää nyt valikoitui!
Lempparinne?

3 kommenttia:

  1. Lempparini on eka kuva :) Mää katoin, että ai lehmä se siellä käppäilee yksinään xD Mut tosi kivoja kuvia

    VastaaPoista
  2. Mistäs ostit tuon ylämaan karjan sonnin? Me tarvitsemme vielä sen niin meillä on kaikki schleich naudat <3<3<3<3<3

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...