torstai 16. maaliskuuta 2017

Taukoilua...

Heips!
Tässä on tultu taukoiltua jo pidempään. Tämä tulee kuitenkin valitettavasti jatkumaan vielä ainakin jonkun aikaa. Minulla on todella kiireinen jakso lukiossa. Koulujuttujen  ohella ehdin lähinnä hoitamaan koirani, unellekkaan ei ole tarpeeksi aikaa.
Tästä johtuen tämä tauko tulee varmaan kestämään loppujakson, kuitenkin ensi jakso on minulla aika rento ja aikaa pitäisi jäädä yllin kyllin muullekin kuin koululle. Ja sitten alkaakin kesäloma jonka varalle minulla on pienoismalleihin liittyviä suunnitelmia.
Tapaamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään ensi kuussa!
Siihen asti jätän teidät ihailemaan parin vuoden takaista keväistä kuvaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...