maanantai 29. toukokuuta 2017

Baby Don't Stop

Heips!
Sitten pääsisi parrasvaloihin hetkeksi yksi uudempi malli. Ostin tämän kanssa samaan aikaan yhden traditional breyerinkin, mutta se on niin iso etten saa siitä hyviä kuvia. Siitä mallista enemmän sitten kun saan sen kuvattua.
Kyseessä on safari blue ribbon hannover. Uusi merkki minulle! (Tässä on tullut sitten hyvin täytettyä tän vuoden tavoitetta siitä, että tutustuisin uusiin merkkeihin.) Ennen tämän lisäämistä ostoskoriin sain kuulla luotettavista lähteistä, että malli sopii pienoismallihevosharrastajankin kokoelmaan (=ei ole joku anatomisesti täysin epäkorrekti rumilus).
Kun malli saapui minulle oli se hyvinkin positiivinen yllätys. Se on todella kivan näköinen, kokoinen ja hyvänlaatuinen. Pieniä jälkiä oli sen kropassa, mutta minua ne eivät henkilökohtaisesti hirveästi haittaa. Maalissa on myös pari kohtaa, jotka olisi voinut paremminkin maalata (pysyä alueiden sisällä...). Muuten malli on oikein miellyttävä.
Safari blue ribbon on siitä jännä merkki, että ollakseen kokoa classic ovat hevoset silti täysmuovisia eivätkä onttoja. Painoa siis riittää! Malli on kuitenkin aika vankka, vaikkei olekaan yhtään niin kova kuin esim schleichit.
Oriin nimeksi tuli Baby Don't Stop. Nimi tuli ihan vain siitä, että kuuntelin tuon nimistä kappaletta Zero Nineltä ja ajattelin, että tästähän tulisi kiva nimi. Niin sitten tuijottelin mallejani ja päätin, että tuo nimi sopii mainiosti B:lle (päätin nyt sitten kutsua sitä lyhemmin vain B:ksi).
Sain B:stä vain kolme hyvää kuvaa... oli semmoinen päivä jolloin kuvat ei vain onnistuneet. 
 B ei ole ihan näin punainen, mutta tykkään silti tästä punaisuudesta kuvassa. B on todella kiva malli, kiva koska se on "yksinkertainen": siinä ei ole mitään turhaa.
 Naama on kaunis! Tämä on oikeasti todella kuvauksellinen malli, mutta otin kuvat vain sellaisena päivänä jolloin yksikään kuva ei tuntunut onnistuvan.
Mulla on valitettavan vähän sanottavaa... Mutta, ainakin B on todella yksityiskohtainen. Jos teille vain ilmestyy mahdollisuus hankkia sarjan hevosia, niin käyttäkää mahdollisuus hyväksenne!

Yritän nyt jossain vaiheessa oikeasti saada aikaiseksi taas kunnon kuvaukset. Nyt kuvia ei vaan tunnu olevan hyviä. Pitäisi ottaa täytekuvia, niille on tarvetta! Jos teillä on joku malli josta haluatte enemmän kuvia, tai jotain muuta mallailuun liittyvää mistä haluatte kuvia niin kertokaa ihmeessä.

2 kommenttia:

 1. Tää on ihana<3 Tosi kaunis pää ja silmät. Ja niin painava! Tiputin omani varpaille ja kyllä tuntui... Muut Blue Ribbonit vaikuttaa vähän kököiltä tähän verrattuna.

  Mitä jos kesäkuussa yritetään ottaa ainakin 3 mallista "aitoja" kuvia? Otatko haasteen vastaan?
  Tykkäisin nähdä kuvia näistä ison kokoluokan hepoista sekä stablemateista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosparka pääs tippumaan! *järkyttyneitä hengenhaukkomisia*

   Apuva! Realistisia kuvia... no, voinha mie yrittää tätä :D Tosin, ajattelin kyllä, että sitä vois käydä pyörällä koiran kanssa yhdellä kivalla rannalla ja ottaa malleja ja canon mukaan... Katsotaan!

   Classiceista sekä tradeista tulee kyllä kuvia, kunhan vaan saan aikaseks jonku systeemin, jolla saan taustakankaan tarpeeks suurelle alueelle. Lisäks editoimattomia kuvia roikkuu mallailu-kansiossa mm. Marwarista. Stablematesejakin täytyy yrittää, niissä on haasteena se, ettei kittiputki oikein tykkää noin pienistä kohteista...

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...