keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Marwari

Heips!

Yksi kokoelmani traditionaleista on breyerin marwari. Marwarin on muotoillut Brigitte Eberl, joka on yksi suosikkimuotoilijoistani. Kaikki hänen muotoilemansa mallit ovat mielestäni upeita. Niissä on yksityiskohtia, oikeasti kivat ilmeet ja jotenkin vaan minun makuuni kiva tyyli.

Marwarin valmistus on lopetettu vuonna 2015, onneksi ehdin senkin hankkimaan ennen kuin myynnistä lähtivät. Marwari on väriltään voikko, ja onkin sellainen malli jota näkee melkein kaikilla breyereitä hankkivilla. En yhtään ihmettele.

Marwari on ollut haastava kuvattava, se on oikeasti todella kauniin värinen ja tuo väri harvemmin kameran linssiin tarttuu. Mallissa on muutenkin paljon sävyvaihtelua ja papurikkokuviointi, joka sekään ei tunnu kameraan tarttuvan. Nyt kuitenkin vihdoin sain kuvia, joihin olen tyytyväinen.

 

Nämäkään kuvat eivät vielä tee oikeutta tämän mallin väreille...


Kuten ehkä kuvista näkyykin, on marwari ilmeikäs malli. Kun on nähnyt valtavan määrän malleja joilla on aina vaan sama ilme (OF malleista puhun, enkä kyllä kaikista, tai esim breyerin, lähinnä useammista schlechin malleista), niin on oikeasti kiva, kun on malleja joissa on paljon ilmettä.


Näköjään unohtui ottaa marwarista kunnon pääkuvat... Tuossa naamassa on oikeasti kuvattavaa, ehkä joku päivä jaksan ottaa yksityiskohtaisempia kuvia? 

Olisiko teillä postausideoita? Stablemateista onkin kuvia jo postauksellinen, sshamelessista on tulossa kuvia jossain postauksessa yms. Haluaisin tehdä jotain ns. vakavampaa postausta, mutta ihan ei ole ideaa, että mistä kirjoittaisin. Hiukka mietin, että pitäisikö kirjoittaa jotain mun suunnitelmistani, mutta ihan en tiedä uskallanko julkaista ajatuksia projekteista jos sitten en niitä kuitenkaan saa tehtyä? Hmm...

4 kommenttia:

 1. Äh, saiskohan ees tuota moldia enää mistään... Todellakin kuvauksellinen heppa.

  Ja tekstiehdotuksia...
  - "Suosikkimallit" (listani mukaan max. 10 kpl listattava, eihän jokainen voi olla suosikki :D).
  - "Mitä muuta haluaisin keräillä hevosten ohella?"
  - "Harrastuksen historiaa" (omalla kohdalla).
  - "Ulkopuolisten suhtautuminen".
  - "Miten postaus syntyy?"
  - "Kehutystä valokuvauksen saralla".

  Voisain tunkea koko listan (josta nuo revin) joskus The Tuherrukseenkin, jahka eestyn. Just semmosia asiateksti-ideoita nämä. Koluttavaa.

  Ja hei! Voithan tehä tekstiä myös suosikkimallareistasi ja perustella oheen, miksi ne ovat suosikkeja. Muutenki myös kanssamallareista, jotka on vaikuttanu (tirsk) siu harrastamisee, inspiraationlähteet, jne. Jotku tekee sekä resineitä että moldeja Breyerille ja silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun listat onki ollu avuliaita! Mulla taitaa nekin olla jossain koneella tallennettuna. Nyt aloin kirjoittaa vähän pidempää tekstiä jo, kattoo jos saan julkaisukuntoon tänään niin sitte olis ainaki ensviikon postaus siinä.

   Toi oliski hyvä idea, sinuthan voidaan sitte mainita ku potkit minut aloittaa kustomoinnin :D Tuossa nyt tuo risteytyshyypiö odottaa että pääsen maalaamaan sen :D

   Poista
 2. Jee! Mun lempi blogiin tuli uusi postaus! En olekaan pitkään aikaan käynyt täällä, mutta kun palasin niin tämä oli positiivinen yllätys! Mulla on vasta pari Breyeriä, mutta kivalta näyttävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Kiva kuulla, että pidät blogistani. Pyrin tänne kyllä julkaisemaan postausta ainakin kerran viikossa ;)

   Breyerit on kivoja, niitä vaan haluaisi niin paljon, mutta rahathan tässä loppuu kesken. :D Mullekin kun tuli palkkaa niin ostin samantien sillä sitte tradeja... heh...

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...