lauantai 17. kesäkuuta 2017

Tango Del Dolor ja sen riimu

Heips!

Meillä ei ole netti toiminut tällä viikolla, joten vasta nyt saan aikaiseksi postausta. Olen vihdoin saanut aikaiseksi kuvien editoimista, joten käydään nyt sitten läpi eri mallejani kunnon kuvien kera. Tänään vuorossa breyer traditional peppermint kiss (holiday horse 2015). Oma yksilöni kulkee nimellä Tango Del Dolor.
Otin mallilta heti sen saatuani ne rytkyt pois, joten niistä ei ole kuvia, enkä ole niitä uudestaan mallille pistämässäkään. Tangolla on kuitenkin jo oma riimu, josta kuvia posttauksen lopussa.

 Tango on oikeasti todella iso malli, ehkä isoin tradini. Eikä tämä johdu vain mallin asennosta. Tango on  myös ensimmäinen mallini joka ei oikein tahtoisi pysyä pystyssä. Moldin (Gem twist) kanssa saakin ilmeisesti katsoa, että sen aina laskee kunnolla seisomaan, jottei se kaadu. Harja on leteillä, ja letit ovat kiinni punaisilla poskuilla. Malli on yllättävän kiva myös niiden rytkyjen kanssa, mutta itse en kokenut järkeä niiden päälle jättämisessä. Tykkään harmaista hevosista, koirista... joten se oli ehkä pääsyitä siihen, että Tangon ostin. Riimusta tuli nyt ilmeisesti kolme lähes samanlaista kuvaa.

 Tämän riimun kohdalla tein parit muutokset, ja myös hihnat ovat kaikki hiukan ohuempia. Hihna joka yhdistää leukahihnan ha turpahihnan on nyt lyhyempi kuin poskihihnat. Lisäksi tein solkien viereen nuo lenkit, joista ylimääräinen hihna menee läpi. Myös koukku on toisin päin, jotta se ei vain raapisi hevosta.Näistä tuli ihan hiukan lyhyemmät, mutta saavat nyt silti pysyä Tangon omina. Minulla ei ole näin isopäistä mallia, jonka pää olisi kuitenkin lyhyempi.

Tango oli kokonsa vuoksi vaikea kuvata, mutta lopulta sain taustakankaat tarpeeksi laajalle, jotta ne riittivät myös Tangon taakse.

Tämä oli nyt hiukan pikapostaus, mutta jos jäi esim. kysyttävää niin kommentoikaa!

5 kommenttia:

 1. Ei piru, sillä on nätti piä! Kelpais miuleki Gem Twist... Minkä tahansa värisenä. Toivotaan että Lahjakkaaseen tupsahtaa joskus tuota moldia taas. Saan silmänruokaa kans noista Tangon vuohisista, tai oikeestaa raajojen alaosista ylipäänsä, kun on järkevästi muotoiltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nätti mold! Sieki tarviit kunha joskus tulee lahjakkaaseen. Ainoa ongelma vain tuo, ettei tämä halua pysyä aina ihan pystyssä, saa varoa.

   Poista
  2. Miula on tällä hetkellä valmistumassa (maalausvaiheeseen päin) kaks "kolmijalkasta" traditionaalia, ja yks Breyeri on kiikkerä kans, ynnä eräs kopiokin on kolmijalkanen, joten periaatteessa oon 'tottunu' tommosiinki. Toivoa vaan sopis että Gem Twist olis kaikista tukevin sitten, jos moisen joskus saan... :D Näitte kans kyl oppii varomaan ja varautumaan. Kaatumisriskin vuoksi kyllä taannoin tungin erään konin täyteen massaa, ainoa haitta siinä on vaan se kun se on sairaan painava...

   Poista
 2. Voi miten kaunis<3 Tangolla on kaunis pää! Riimukin näyttää hyvältä mun silmään.
  Harmi kun en tajunnut hankkia itselleni tätä. Niiden joulurytkyjen alta hepan kauneus ei päässyt esiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tango on hieno! Itse näin kuvia mallista ilman rytkyjä, ja tykästyin heti. Tämän ostoa odottelinkin aika pitkään, mutta sitten kun oli alennuksessa lähes puoleen hintaan lahjakkaassa niin olihan se pakko ostaa.
   Kiitos! Riimuja haluaisin tehdä lisää, mutta mun ranteeni + muutenkin kädet on tosi rasittuneet enkä saa niitä oikein käyttää...

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...