maanantai 26. kesäkuuta 2017

Stablemates

Heips!

Kuvailin tosissaan vähän aikaa sitten kaikki classicit, stablematet ja traditionalini. Tuon jälkeen olen kyllä hankkinut yhden traditional hevosen, lehmän, vasikan ja classic koon hevosen. Tänään kuitenkin saatte kuvia stablemateseistani. Minulla on niitä viisi, yhden hankin yksittäisenä ja loput tulivat neljän setissä.  Kauheasti sanottavaa ei ole, joten nauttikaa nyt sitt lähinnä kuvista :D

Mikäs malli oli suosikkisi? Itse tykkään kovasti tuosta mustangista, shetlanninponista ja shirestä. Tykkään tosin kaikista.

1 kommentti:

  1. Nättejä kaikki :) eniten tykkään noista ylimmästä ja alimmasta

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...