keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Kysymyksiä?

Heipsan!
Tuossa vähän aiemmin kyselin olisiko kiinnostusta kysymyspostaukselle. Ajattelin nyt sitten tänne tällaisen tekstin laittaa jossa voi asioita kysellä. Vastaan erillisessä postauksessa jos kysymyksiä tulee tarpeeksi tai sitten sisällytän johonkin postauksene jos niitä tulee vain vähän :) En tiedä kauan aikaa on kysellä, mutta ehkä parin viikon päästä voisin vastailla. (Tässä välissä on nyt kohta koeviikko, ja haluan niihin pariin kokeeseen panostaakin jonkun verran, joten tulevat tekstit ovat aikalailla valmiiksi kirjoitettuja)
Kysymyksiä saa kysyä maan ja taivaan väliltä!

P.S. Tulossa on ihan kunnon postausta piakkoin... inspiraationi kirjoitukselle on ollut ihan toisenlaisissa teksteissä. Lisäksi kuvaeditointi ei ole napannut, jonka takia en ole paria suunniteltua postausta saanut aikaan :D

6 kommenttia:

 1. Voisitko selittää lyhyesti moldi,moldaus.
  Onko Suomessa näyttelyitä figuureille? Oletko koskaan käynyt?
  Miten keksit figuureille nimet?

  VastaaPoista
 2. Miten pienoismalleista saa otettua hyviä kuvia? (Ajattelin ehkä perustaa blogin omalle kokoelmalleni ja kuvia sinne pitäisi laittaa. Minulla on vain pokkari ja kamera kännykässä. Ehkä joskus voin saada järkkärin lainaan)
  onko sinulla muita kun schleichejä?

  VastaaPoista
 3. Lempparifiguurisi?:D mitä muita figuja sulta löytyy kuin hevosia? Mitä haluaisit hankkia kokoelmasi jatkoksi?

  VastaaPoista
 4. Mikä on hulluin idea tai toive jonka haluaisit (vaikket välttämättä koskaan pystyisi) toteuttaa pienoismalleihin liittyen? Miksi?

  (Ai vitsi, monet muiden kommentoijien kysymyksistä ovat niin houkuttelevan vastattavia! :D Jätän sen homman Kavelle ihan reiluuden nimissä.)

  VastaaPoista
 5. Miksi aloit keräillä?mikä oli ensimmäimen figuurisi?mistä hankit figuurit? Mikä on lemppari valmistaja?

  VastaaPoista
 6. 1.Ideoita mitä pienoismallien "kanssa" voi tehdä.2. Miten ei kyllästyisi hankintoihinsa nopeasti ja haluaisi aina uusia. 3.Onko sinulla joihinkin yksilöihin "läheisempi" suhde.

  VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...