tiistai 10. tammikuuta 2017

Mitä minulla ei olisi ilman pienoismalleja?

Heips! Päädyin jotenkin Afuzen blogiin josta luin tällaisen postauksen. Inspiroiduinkin sitten ja nyt kerron teille asioita joita minulla ei olisi ilman tätä harrastusta. Enjoy!

 1.  Rakkaampaakin rakkaampi kuvausharrastukseni- en ole täysin varma juontaako tämän harrastuksen juuret pienoismalliharrastukseen, mutta ainakin tämä on innoittanut minua kuvaamaan. Hassua miten pienoismallit saivat minut rakastumaan kuvaamiseen ja silti en kauheasti pienoismalleja jaksa kuvata :D
  Yksi lempikuviani joita olen ottanut.
 2. Kädentaidot- rakastan käsitöitä. Mutta, pienoismallien kanssa tekemisestä olen saanut vakaat kädet (siis silloin kun teen käsitöitä, muuten olen täysi sählä) ja rakkauden yksityiskohtiin. Harmittaa, ettei minulla ole tilaa tehdä niin paljon käsitöitä yms kun haluaisin...
 3. Hevostyttökö?- En sanoisi itseäni hevostytöksi tms. En harrasta ratsastusta tai muutenkaan hevosjuttuja, mutta pienoismallit saivat minut kiinnostumaan hevosista. Opin ison määrän hevosrotuja, ratsastuslajeja ja muutenkin hevosista, kaikki tämä pienoismallien ansiota. Lisäksi kiinnostuin keepihevosista, ja vaikka tuo harrastus on lähinnä jo historiaa, niin se oli todella iso osa elämääni.
  Ei Pahalla Mut Tahallaan "Pahe", tekemäni keppinauta
 4. Kotisivut ja blogi- Pienoismallit saivat mut aloittamaan bloggauksen ja luomaan kotisivutkin Kastevuoren tilalle yms. Oon oppinut hirveän määrän asioita netistä, sivuista ja niiden luomisesta ja muutenkin tästä aiheesta. Bloggaus on mulle myös todella rakas harrastus ja antaa mulle hyvän syyn kirjoittaa.
 5. En olisi minä- Tämä harrastus on opettanut mulle ihan hirveästi. Olen saanut iloa, kokenut lisää surua, saanut itsevarmuutta ja aivan kaikkea noiden väliltä. Ilman pienoismalleja en olisi innostunut useista asioista jotka on mulle nykyään vähintäänkin yhtä rakkaita harrastuksia kuin itse pienoismallit. Olen myöskin oppinut, että vaikka joku näyttäisi typerältä tai oudolta ulkopuolisen silmin, kannattaa siihen aina tutustua. Eli käytännössä "Don't judge a book by it's cover."
 6.  Monet iloiset hetket- Se ilo mitä saan erityisesti tämän blogin kommentiosioita lukiessa on sanoinkuvaamaton. Niin paljon positiivista ja ihanaa kommenttia! Yllätyn edelleen joka kerta kun porukka tulee ja kommentoi esim. pitävänsä blogistani tai tämän olevan yksi harvoja blogeja joita he lukevat. Ensimmäiseksi kirjoitan blogia vain sen takia, että tykkään kirjoittaa ja blogata. Mutta, ehdottomasti ne kommentit ja kaikki lukijat te olette se toinen syy tämän blogin ylläpitoon. Kiitos!
  Ikivanha kuva.
Siinä oli 6 asiaa joita mulla ei olisi ilman pienoismalleja. Lista on lyhyt, mutta oikeasti tää harrastus on antanut kyllä paljon enemmänkin. Tässä listattuna lähinnä vain sellaisia isompia kokonaisuuksia. :)

Onko teilläkin asioita jotka ei kuuluisi elämäänne ilman pienoismalleja? Jos sulla on blogi niin voit vaikka tehdä oman versiosi omaan blogiisi.

2 kommenttia:

 1. Hitsi haaveilin joskus keppilehmästä:D mites nimeämisprojekti edistyy?
  Mulle pienoismallit on tuonut kivaa tekemistä, johon ei tartte fyysistä energiaa ja (järkevän) rahankäyttökohteen :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keppilehmät on kyllä ihania! Mulla on noita kaksi tosin nykyään kaappiponeina (eli täytteettä ja kepittä kaapissa), kun ei tilaa eikä kiinnostusta keppihevosharrastukseen enää ole, mutta en kuitenkaan halua niitä poiskaan heittää.
   Öhm... Mulla on ollut hirveä kirjoitushimo, joten olen kaiken muun sijaan kirjoittanut (ja käyttänyt aikani kröhöm...) mun kirjaani. Silloin kun sanoja saa ulos niin silloinhan kirjoitetaan.. :D
   Toinen asia jonka sain aikaan, on että sain niitä maaleja niin kohta pääsenkin maalailemaan malleja. Halvat koira- ja kissalelut lapsuudesta ensimmäisinä uhreina.

   Poista

Ennen kuin kommentoit:
-Vastaan lähinnä vain viesteihin joissa on oikeasti jotain sisältöä ts. herättävät minussa jotain sanottavaa. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista!
-Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan. Kuitenkin on hyvin epätodennäköistä, että tekisin postausta jostain schleich-tallista tms. Minulla ei sellaista ole.
-Kuvaan canon eos 100D-järjestelmäkameralla. Pienoismallikuvauksessa käyttössäni on vain kittiputki. Vanhat kuvat on otettu canon ixus 132-pokkarilla.
-Minulla voi joskus kestää turhankin kauan vastata, pyrin kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian.

Kahdeksikosta yhdeksikköön

Heips! Tässä saattoi käydä sellainen vahinko että vuosi vaihtui. Päätin että aloitetaan vuosi jo pari vuotta blogiin julkaistulla tavoite- j...