keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Cliffside Playtime

Kokoelmaa pitää blogittaa, olen siinä jäljessä. Joten tänään saatte kuvia mallista jonka sain 2018 (?) joululahjaksi... Kyllä, kokoelmani päivitys on niin paljon jäljessä! Hupsistakeikkaa.

Mold on trotting arabian mare eli weather girl. Sculptaaja Brigitte Eberl, eli yksi suosikkejani. Mallin nimi on Rhapsody in Black, minun kokoelmassani Cliffside Playtime tai Kliffi. Hirveän paljon breyer tekee oreja ja ruunia, joten on mukavaa kun tämä on tamma. Niitä on minulla traditional-skaalassa vain kolme!










Tämä mold on todella herkku ja mallikin. Yksinkertainen on kaunista, eikä Kliffi ole mustaksi hevoseksi edes mitenkään "tylsä". Sillä on yksi sukka, ja söpöt naamamerkit joista tarkempaa kuvaa alempana. Kliffillä on erityisesti alhaaltapäin jotenkin todella söpö ilme, koko hevonen muistuttaa minua edesmenneestä isovillakoirastani. 







 Kliffin korvat ovat eri suuntiin, ja siinä on useita muitakin yksityiskohtia jotka tekevät juuri tästä mallista (yleisesti moldin lisäksi) ehdottomasti omistamisen arvoisen. Ja pitäähän se olla edes yksi musta traditional-skaalassa!

Ja jotta tämä julkaisu olisi vähän mielenkiintoisempi vielä niin kuvat Kliffistä tekemäni riimu päässä. Ensimmäinen tuon mallin riimu, en edes muista milloin olen tuon väsännyt. Pitänee lisääkin tehdä kuitenkin.




Käytössä Afuzen tekemä riimunnaru, joka tullut tradessa (josta pitää blogittaa, katsotaan saanko milloin aikaiseksi!). Ajattelin muutoinkin tehdä kohta erikseen ihan kuulumispostauksen ja päivittää asioista, en halua tunkea niitä kuitenkaan tähän tekstiin. Tämä saa olla yksinään Kliffin esittely. Tulossa on sitten nyt kuusi muuta traditionalin esittelyä, yksi classic, ja kasa muita hevosia. Lisäksi suunnitelmissa on esimerkiksi mallailun suojavarusteista postaaminen yms. Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan!

Yritän myös opetella taas kirjoittamaan, liian pitkä tauko ei tee näköjään tässä hyvää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...