maanantai 11. toukokuuta 2020

Hometown Calling

Kyllä riittää malleja, joita en ole blogittanut... Rykäisen näitä nyt kasan mahdollisimman pian "pois alta" niin päästään keskittymään muihin juttuihin ja saadaan blogi ajan tasalle. Tänään vuorossa Breyerin American Pharoah moldissa Ruffian. Sculptaajana jälleen Susan Carlton Sifton. Mold on tilanviejä, mutta ansaitsee ehdottomasti kaiken viemänsä tilan.








Omassa kokoelmassani tämä malli on nimeltään Hometown Calling eli tutummin Kutsu. Kutsu on malli, jolle kuvat eivät tee sen ansaitsemaa kunniaa. Tämä on malli jonka näytän tutuilleni, kertoakseni mikä on pienoismalli. Tämä on nimittäin malli, jonka näen liikkuvan silmieni edessä jos katson sitä sekuntia pidempään. Niin elossa ja aito se on.









Tällä pojalla on todella rikas väritys, jota en saa kuviin millään vangittua. Se on yksi syitä sille, että julkaisen siitä vasta nyt. Tuntui, etten koskaan saanut kuvia onnistumaan. Ei nämäkään kuvat huippuja ole, mutta pakko saada tästä pojasta kuvia maailmalle! Kutsulla on yksi pieni tähti, muutoin se on ihanan yksinkertainen (mutta niin herkullinen!) väritykseltään. Lisäksi kivana lisänä sillä on maalattu ruskea silmät. Malli on portrait-malli kuuluisasta hevosesta, ja sen jalustassa lukeekin kyseisen hevosen nimi kullalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hengissä ollaan

 Mitä tänä hiljaisuuden aikana olen puuhaillut? No, vähän kaikkea. Rakastan syksyä ja talvea, vihdoin on pimeää ja sääkin on inhimillinen. N...